Προσφορές: Ψηφιακή Μαστογραφία

Αν εμείς οι γυναίκες προσέχαμε το στήθος μας όσο το “προσέχουν” οι άνδρες, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο ευχάριστα για όλες μας.

Δυστυχώς, ιατρικές έρευνες αποδεικνύουν ότι μία γυναίκα στις οχτώ κινδυνεύει από Καρκίνο του Στήθους. Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορούμε να είμαστε πιο σίγουρες για την υγεία μας με μια πολύ απλή εξέταση, την Ψηφιακή Μαστογραφία.

Θέλω να πιστεύω ότι όλες έχουμε ακούσει για τον προληπτικό έλεγχο στήθους, που είναι καλό να γίνεται τακτικά, αν όχι μία φορά κάθε χρόνο. Δεν θα πονέσετε καθόλου και δεν έχουν καμία σχέση οι Ακτινογραφίες με Ψηφιακό Εξοπλισμό με τις παλιές που έκαναν οι μαμάδες μας. Η ακτινοβολία είναι ελάχιστη και η πιστότητα είναι υψηλότερη, άρα και η διάγνωση μπορεί να γίνει πολύ ευκολότερα και εγκυρότερα. Και να θυμάστε ότι η έγκαιρη διάγνωση, κάνει πολύ πιο εύκολη την θεραπεία.

Έτσι, όταν βρήκα στο Dealicious ένα εκπτωτικό κουπόνι για Εξέταση Στήθους -που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο γνωστό πολυιατρείο Αξονική Αθηνών- σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας.

Για να χρησιμοποιήσετε την προσφορά για μια Ψηφιακή Μαστογραφία κάντε απλά κλικ εδώ!

Η προσφορά περιλαμβάνει τις εξής επιλογές:

49.90€ από 210€ για μία Ψηφιακή Μαστογραφία και έναν Υπερηχογραφικό Έλεγχο Μαστών ή
63.90€ από 250€ για μία Ψηφιακή Μαστογραφία, έναν Υπερηχογραφικό Έλεγχο Μαστών και έναν Αιματολογικό Έλεγχο Καρκινικού Αντιγόνου CA 15-3

Πληροφορίες

Ο έλεγχος του στήθους πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση για γυναίκες όλων των ηλικιών.
Ο υπέρηχος μαστού είναι μέθοδος ανώδυνη, ακίνδυνη (δεν περιέχει ακτινοβολία) και μπορεί να διαχωρίσει εάν μια ανωμαλία ή ένα ογκίδιο είναι συμπαγές ή κυστικό, καλόηθες ή κακόηθες.
Με την ψηφιακή μαστογραφία μειώνεται η δόση της ακτινοβολίας και αυξάνεται η διαγνωστική πληροφορία με εικόνες υψηλής ανάλυσης.
Ο καρκίνος του μαστού είναι κατά 90% ιάσιμος αν διαγνωστεί σε αρχικό στάδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *